Nieuws

Update: nieuwe functie in de Vanesch Verf app

U kunt nu bijlagen toevoegen bij het aanvragen van stalen én reparaties

Er is een nieuwe functie toegevoegd aan de LKQ Vanesch app, waardoor de gebruiksvriendelijkheid van de app is vergroot. Het is nu namelijk mogelijk om bij het aanvragen van reparaties óf stalen jouw eigen foto’s toe te voegen in een bijlage. Hierdoor loopt het proces gestroomlijnder en kunnen wij je nóg beter en sneller helpen.

Kleurmakerij

Via onze eigen kleurmakerij kunnen onze kleurmakers, met onder andere behulp van de foto’s, je verder op weg helpen bij het ontwikkelen van de juiste kleuren. Op aanvraag van de klant ontwikkelen wij namelijk graag de specifieke kleur. Wil je meer weten over deze service en onze kleurmakerij? Daarover kan je op deze pagina meer informatie vinden.

Continue kijken wij naar mogelijkheden om de app te verbeteren, mocht je tips hebben laat deze achter via de contactpagina. Mede dankzij uw feedback kunnen wij de app op maximale snelheid doorontwikkelen.

 

Account aanmaken

Wilt u bestellen via de LKQ Vanesch app? Download dan gratis de app op uw smartphone of tablet en maak een account aan door uw gegevens in te vullen. U ontvangt vervolgens een mail met uw persoonlijke inlogcodes, waarna u direct uw bestelling kunt plaatsen en gebruik kunt maken van de overige services.

Download iOS

Download Android

Vergelijkbare items