Trainingen

Opleiden en blijvende bijscholing is de basis voor het waarborgen van een hoge kwaliteit. In ons ultramodern trainingscentrum hebben wij alles in huis om u en uw personeel bij te scholen.

Trainingsaanbod

Een cursus bijtinten, een volledige opleiding ten behoeve van one-day-repair of spot-repair of de juiste schuurtechniek toepassen. Onze instructeurs leggen indien nodig de theorie uit in ons leslokaal om het vervolgens in de praktijk te brengen in de werkplaats. Wij bieden de volgende trainingen onder andere aan:

  • Algemene producttraining (voor ieder lakmerk)
  • Voorbewerken
  • Bijtinten Module-A
  • Bijtinten Module-B
  • 3-laagssysteem
  • Spot-repair / One day repair

Trainingscentrum

Doordat wij een volledig ingerichte mengkamer, een voorbewerkingszone, een all-in-one-cabine en een spuitcabine hebben kunnen wij alle facetten van het schadeherstel behandelen tijdens onze trainingen voor diverse lakmerken. Dit kan zowel in groepsverband als individueel plaats vinden. Interesse in een training? Neem dan contact met ons op, we adviseren u graag.

Neem contact op

Automotive Academy

Automotive Academy is hét instituut voor Automotive kennis in Nederland. In alle 7
trainingscentra wordt dagelijks getraind. Trainen op zich is nooit het doel, maar wel kennis en competenties verkrijgen om medewerkers naar een hoger niveau te tillen. De Automotive Academy ondersteunt niet alleen door middel van trainingen maar beschikt ook over een technische hulplijn.

Sergoyne Diagnostics

Op het gebied van ADAS-systemen staat de ontwikkeling niet stil. In het schadeherstelproces zal het stellen van diagnoses, inregelen van nieuwe rekeneenheden en activeren van systemen steeds complexer worden. Uiteraard moet na schadeherstel de auto weer net zo veilig zijn als hoe deze van de productieband is afgekomen. Onze diagnosespecialisten van Sergoyne kunnen hierbij een verlengstuk zijn om samen op te trekken en de veiligheid van “onze klanten” te borgen.

Sergoyne diagnostics is de snelste weg naar de juiste diagnose. Basis hierbij is zorgen dat elektronische systemen storingsvrij zijn en goed functioneren als de auto na schadeherstel werkplaats verlaat. Naast de verkoop en het adviseren van het juiste diagnoseapparaat en het kalibreren van de ADAS-systemen in de voorruit, is de hotline beschikbaar om te ondersteunen bij diagnosevraagstukken.

Uitgelichte services