Vanesch Verf app

De applicatie is exclusief beschikbaar voor alle klanten van LKQ Vanesch en kan door meerdere medewerkers gelijktijdig gebruikt worden. De app is gratis te downloaden en is beschikbaar in 3 talen: Nederlands, Engels en Frans.

Account aanmaken

Wilt u bestellen via de LKQ Vanesch app? Download dan gratis de app op uw smartphone of tablet en maak een account aan door uw gegevens in te vullen. U ontvangt vervolgens een mail met uw persoonlijke inlogcodes, waarna u direct uw bestelling kunt plaatsen en gebruik kunt maken van de overige services.

Download iOS

Download Android

Persoonlijke voorkeuren

Een groot voordeel is dat een artikelassortiment per bedrijf én per medewerker aangemaakt kan worden. De persoon die bestelt kan dus alleen de producten bestellen die vrijgegeven zijn en de ondernemer heeft zicht op wie welke producten bestelt. Het inzichtelijk maken van details in de inkoopstroom heeft een positieve invloed op het terugdringen van de inkoopkosten.

Eenvoudig producten inkopen

Producten selecteren kan door deze te scannen met een barcode, zoeken op naam, zoeken op productcode, zoeken in artikelgroep of zoeken in de klanteigen bestelhistorie. Daarnaast is het mogelijk met één druk op de knop de veiligheidsbladen en technische datasheets op te roepen. Het simpel toegankelijk zijn van deze informatie geeft veel gebruiksgemak.

Meer voordelen

Het hebben van de LKQ Vanesch app heeft veel voordelen. De sterkte van de app zit namelijk niet alleen in het gemak van bestellen, maar ook in de andere toepassingen:

  • Terugkijken van bestelhistorie
  • Mogelijkheid favoriete producten instellen
  • Openstaande orders inzien
  • Tonen van actieproducten, waarbij actiecondities direct op de order worden toegepast
  • Aanvragen van retouren
  • Opdracht geven voor het ophalen van een kleurstaal waar de gegevens worden ingevuld zoals kleurnummer en gewenste hoeveelheid
  • Aanvragen van een reparatie waarbij ingevuld wordt om wat voor artikel het gaat en wat de reden van reparatie is
  • Vanuit de contactgegevens in de app is direct telefonisch of mailcontact mogelijk

Uitgelichte services