02 Zwaar vervoer

LKQ Vanesch levert aan fabrikanten, spuiterijen en schadeherstellers die kwalitatief goede producten wensen voor het voorbewerken en spuiten van grote oppervlakken.

Het juiste advies

Voor het spuiten van objecten gerelateerd aan zwaarvervoer gelden lak-technisch andere eisen dan voor bijvoorbeeld personenauto’s. Levensduur, corrosiebestendigheid en chemicaliën bestendigheid zijn slechts enkele voorbeelden die voor deze projecten van invloed kunnen zijn. Rekening houdend met deze diversiteit aan eisen kunnen wij het juiste advies voor elk te spuiten object geven.

Technisch adviseur

Wij beschikken over een technisch adviseur die gespecialiseerd is in het spuiten van zwaarvervoer objecten. Indien nodig bieden wij technische ondersteuning op de werkvloer of verzorgen we trainingen of opleidingen op maat.

Meer informatie

Multibrand leverancier

Met de unieke positie als multibrand leverancier hebben wij merken als Cromax, Standox, Mason CT, PPG en ons private label Perfect Line in ons assortiment die ieder voor zich geschikt zijn voor het spuiten van grote oppervlakken. Deze merken bieden een constante kwaliteit en een optimaal gebruikersgemak.