04 OEM

LKQ Vanesch LKQ is ook sterk vertegenwoordigd in de levering van producten die gerelateerd zijn aan OEM’s. Met onze eigen kleurmakerij kunnen we de grote productiecapaciteit waarborgen.

Gecertificeerd door diverse fabrikanten

Wij zijn gecertificeerd door DAF, Volvo, Scania en van Hool Truck & Bus om de subcontractors waar aanbouwdelen gespoten worden voor de fabriek, te voorzien van de voorgeschreven producten. Wij leveren jaarlijks +/- 300.000 liter aan deze subcontractors. Deze orders worden volledig digitaal verwerkt en dagelijks just-in-time geleverd.

Leverbetrouwbaarheid

De belangrijkste pijler in dit proces is de leverbetrouwbaarheid om tijdverspilling in het proces bij OEM’s te voorkomen. Met een OTIF-score van 99,92% kunnen klanten vertrouwen op een correcte levering op het afgesproken tijdstip.

Constante kwaliteit

In het kleurontwikkeling proces hanteren wij altijd de allerhoogste normen. De kleurformulering in de gewenste kwaliteit wordt ontwikkeld op basis van het originele kleurvoorbeeld dat door de fabrikant wordt vrijgegeven. Daarnaast behoort een kleurcontrole op basis van masterpanels tot onze standaardprocedure. Op deze manier bieden wij OEM’s en hun opdrachtgevers altijd een constante kwaliteit.