Bestellen

U kunt bij ons kiezen uit ruim 10.000 producten van diverse topmerken. Vanwege onze ruime voorraad zijn we in staat om binnen één werkdag te leveren. Een bestelling plaatsen bij LKQ Vanesch kan op verschillende manieren.

LKQ Vanesch app

Sinds 2017 is de LKQ Vanesch app gelanceerd. Met deze app kunt u gemakkelijk, snel en overzichtelijk uw producten bestellen. Producten selecteren kan door deze te scannen met een barcode of te zoeken op naam, productcode, artikelgroep of in de klanteigen bestelhistorie. Naast het razendsnel bestellen van producten heeft de app nog meer modules die het gebruiksgemak verhogen. U kunt namelijk in een handomdraai kleurstalen, retouren of reparaties aanvragen. Daarnaast heeft app altijd een actueel overzicht van lopende aanbiedingen, zodat u nooit een actieproduct misloopt.

Telefonisch en e-mail

Op werkdagen tussen 08.00 en 17.00 uur is de verkoop binnendienst in zowel Tilburg als Hoogeveen telefonisch en per mail bereikbaar. Op deze tijden is er altijd een medewerker beschikbaar om u te woord te staan en u te helpen bij vragen of het plaatsen van bestellingen.

Webshop

Heeft u een account voor onze webshop? Dan kunt u 24 uur per dag, 7 dagen per week eenvoudig een bestelling plaatsen in de webshop. Hierbij geldt ook dat bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden geplaatst de volgende dag nog worden geleverd.