Magazijnmanagement

Niet alleen de beste producten zijn van belang voor een goede bedrijfsvoering. Een optimaal functionerend magazijn is net zo belangrijk.

Ondersteuning op locatie

Indien we signaleren dat er iets schort aan het magazijnmanagement of als een klant onze hulp inschakelt bieden we de nodige ondersteuning. We beoordelen allereerst de indeling van het magazijn in nauw overleg met de verantwoordelijke medewerker. Producten worden logisch geordend en de schappen worden van de juiste codering voorzien. Ook leveren we alle juiste technische data en veiligheidsinformatie aan en inventariseren we op welke wijze het bestelproces verbeterd kan worden.

LKQ Vanesch app

Om ervoor te zorgen dat bestellen voortaan makkelijker, sneller en foutloos verloopt is de LKQ Vanesch app geintroduceerd. Deze app biedt meerdere mogelijkheden om de producten te vinden en een bestelling digitaal in te sturen. Producten selecteren kan door deze te scannen met een barcode, zoeken op naam, zoeken op productcode, zoeken in artikelgroep of zoeken in de klanteigen bestelhistorie.

Uitgelichte services