Opleidingen

Later is nu. Zeker in de automotive sector en industrie, waar ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Als je voorbereid wilt zijn op de toekomst, dan ontkom je er niet aan om je op te leiden. Bij LKQ Vanesch begint dat al zodra je start. Als je bij ons komt werken krijg je via de interne academy de basics mee van onze branche en het vak. Maar ook spuiters die nieuw starten bij onze klanten zijn welkom voor een technisch inwerkprogramma in ons eigen Trainingscentrum. Opleiden en ontwikkelen blijft je hele werkend leven van belang. Daarom bieden we voor onze branche een compleet opleidingsplatform, onder andere samen met LKQ Academy. Met veel plezier dragen wij onze kennis over en zorgen we voor een toekomstbestendige branche.

LKQ Vanesch Trainingscentrum

In onze state of the art Trainingscentrum geven wij de fijne kneepjes van het vak door. We doen dit in de vorm van praktische workshops, gericht op producteigenschappen, de toepassing ervan en de verschillende stappen van het spuiten. De volgende workshops kun je bij ons volgen:

1. Algemene producttraining
2. Voorbewerken
3. Bijtinten
4. One-day repair/spot repair
5. 3-laagssysteem

Meer info
Blijf bij en ga voor continue educatie

LKQ Academy

Binnen LKQ hebben we een eigen kenniscentrum voor de ondernemer in de mobiliteits- en autoschadeherstelbranche. LKQ Academy werkt aan de toekomstbestendigheid van bedrijven. Samen met LKQ Academy hebben we een compleet kennis- en opleidingsaanbod ontwikkeld, specifiek gericht op de schadeherstelbranche. We bieden daarmee de mogelijkheid tot ontwikkeling van alle competenties en functies binnen jouw bedrijf.

Opleidingsadvies op maat

Wil je als ondernemer jouw schadeherstelbedrijf verder ontwikkelen en wil je daarin geadviseerd worden? Onze opleidingsadviseur heeft alle kennis in huis om je te helpen. Tijdens een kennismaking kan hij een eerste analyse maken, wat er nodig zou zijn om jouw bedrijf toekomstbestendig te maken.

Laat jouw gegevens achter voor een kennismaking met onze Opleidingsadviseur