De totaalleverancier in Nederland

Ooit begonnen in een paar garageboxen en nu uitgegroeid tot dé totaalleverancier van auto- en industrielakken in Nederland. Sinds de oprichting in 1983 hebben wij een voornamelijk doel: onze klanten in diverse branches voorzien van de beste paint en non-paint producten mét uitstekende service.

Waar wij voor staan

Wij bieden u een volledig en kwalitatief hoogstaand assortiment, verschillende diensten en services zodat u als onze klant succesvol kan opereren en een maximaal rendement realiseert. Het is onze visie om een waardevolle partner te zijn die op alle fronten met u meedenkt, optimale service verleent en met persoonlijke aandacht bijdraagt aan uw succes.

Wij lopen voorop

Alleen dan zien we als eerste wat er aan komt. Deze kennis delen we intern met onze medewerkers en extern met onze klanten. Onze eigen toekomst kunnen we alleen garanderen door samen met onze klanten aan die van hen te werken.

Servicegericht

We zijn servicegedreven. Niet alleen onze tools, maar ook al onze medewerkers. Alles is gericht op de gebruiker. We ontzorgen en faciliteren onze klanten door snel te zijn, door te luisteren en door te blijven communiceren. Niet als leverancier, maar als hun partner.

Flexibele instelling

Om mee te kunnen blijven bewegen met de constant bewegende markt moeten we ons flexibel opstellen. Alleen dan kunnen we altijd mee en blijven we onderdeel van de verandering. Mee met de markt, mee met de klant, mee met de wereld die in rap tempo blijft ontwikkelen.

Betrouwbare partner

Wij zijn betrouwbaar. Een afspraak is een afspraak en als we iets beloven doen we het ook. Alleen dan kunnen we een echte partner zijn en samenwerken mét onze klanten. Dan maken we samen de meeste impact. Ze vertrouwen ons immers met een groot deel van hun bedrijf.

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel

Als leverancier van veelal milieubelastende producten zijn wij ons bewust van onze verantwoordelijkheid. We bewaken en verbeteren onze bedrijfsprocessen voortdurend en hanteren een milieubeleid. Daarom zijn wij in het bezit van het ISO 9001 en het ISO 14001 certificaat. Alle producten die wij verkopen worden continu getoetst aan de hoogste kwaliteitsnormen.

LKQ Corporation

Door de jaren heen is LKQ Vanesch uitgegroeid tot een succesvolle organisatie met een trouwe klantenkring. Vandaag de dag belevert LKQ Vanesch ruim 1600 klanten in Nederland vanuit twee vestigingen: Tilburg en Hoogeveen. In 2015 werd het moederbedrijf LKQ Vanesch Groep opgericht, waar vanuit het hoofdkantoor in Tilburg de bedrijven LKQ Vanesch, Spectrum Verf en Alfa Paints Nederland aangestuurd werden. Daarmee was LKQ Vanesch Groep de grootste onafhankelijke importeur en distributeur in Nederland op het gebied van auto en industriële lakken en toebehoren. Sinds 1 januari 2021 zijn Spectrum Verf en Alfa Paints definitief ondergebracht bij LKQ Vanesch en gaan we gezamenlijk verder onder één naam.

Sinds 2018 maakt LKQ Vanesch deel uit van de Nederlandse Fource Holding. Daarmee zijn onderdelen, gereedschap en vanaf nu dus ook lakken en toebehoren onder één dak verkrijgbaar. Fource is onderdeel van LKQ Corporation. Met elkaar zijn wij de grootste automotive aftersales organisatie en leveren wij producten aan duizenden schadeherstellers, garages en particulieren wereldwijd.