01 Schadeherstel

LKQ Vanesch is gespecialiseerd in het bieden van oplossingen voor de schadehersteller. Of het nu gaat om een kleine spuiterij of een volledig schadeherstelbedrijf met meerdere vestigingen.

Compleet gamma A-merken

Wij zijn in heel Nederland bekend als toonaangevend bedrijf dat een zeer compleet leveringspakket biedt. Wij leveren enkel producten die aan onze kwaliteitseisen voldoen, omdat we het eindresultaat net zo belangrijk vinden als u en uw klanten. Als multibrand leverancier bieden wij schadeherstellers de mogelijkheid een keuze te maken uit verschillende topmerken als Lesonal, Cromax, Standox en PPG. Deze merken sluiten perfect aan op de hoge kwaliteitseisen waaraan schadeherstellers tegenwoordig moeten voldoen.

Dagelijks contact met de werkvloer

Ons team heeft dagelijks contact met onze klanten. Wij vinden het belangrijk om na te gaan hoe een product in de praktijk wordt ervaren en beoordeeld. Alleen dan kunnen we een hoogstaand assortiment bieden en zorgen we dat onze klanten iedere dag topkwaliteit kunnen afleveren.

Ondersteuning en begeleiding

Bij het kiezen van het juiste lakmerk en non-paint producten bieden wij intensieve ondersteuning en kunnen wij u optimaal adviseren. Echter stopt daar onze service niet. Wij blijven u tijdens uw dagelijkse werkzaamheden ondersteunen, denken mee voor diverse oplossingen en hebben een compleet opleiding- en trainingsaanbod om u en uw medewerkers altijd up-to-date te houden.

Het effect van ADAS-systemen

In het schadeherstelproces zal het stellen van diagnoses, inregelen van nieuwe rekeneenheden en activeren van systemen steeds complexer worden. Uiteraard moet na schadeherstel de auto weer net zo veilig zijn als hoe deze van de productieband is afgekomen. Onze diagnosespecialisten van Sergoyne kunnen hierbij een verlengstuk zijn om u hierbij te ondersteunen.