Kleuroptimalisatie op aanvraag

Met een database aan formules en jarenlange ervaring kunnen onze kleurmakers u snel op weg helpen met de juiste kleur voor de te spuiten objecten.

Komt u er zelf niet uit?

Mocht u problemen ondervinden met het ontwikkelen van de juiste kleur dan staan wij voor u klaar. Op aanvraag van de klant ontwikkelen wij namelijk graag de specifieke kleur. Het is mogelijk om een kleurstaal af te geven, maar het doorgeven van kwaliteit en kleurnummer is ook voldoende. Het maken van de gewenste kleur doen wij in onze eigen kleurmakerij.

Eigen kleurmakerij

De kleurmakerijen zijn het verlengstuk van de autospuiter als het gaat om kleurontwikkeling en kleuroptimalisatie. Onze 8 kleurmakers in Tilburg en Hoogeveen staan altijd paraat om klanten te voorzien van de kleurinformatie waar op dat moment behoefte aan is. Dit doen wij met meetapparatuur, mengmachines en natuurlijk de vakbekwaamheid van onze medewerkers. Hierdoor ervaart u geen kleurverschil bij het herstellen van het object.

OEM

Voor een deel is onze kleurmakerij in Tilburg gereserveerd voor OEM gerelateerde lakken. Vanuit hier voorzien wij de subcontractors van Daf, Volvo, Scania Van Hool truck en bus van de producten en juiste kleuren die nodig zijn voor het spuiten van de aanbouwdelen. De cabine en losse delen komen samen in de fabriek en worden geassembleerd tot een nieuwe truck zonder kleurverschil.

Uitgelichte services