Nieuws

Standox in een nieuw jasje!

Een van onze merken in het productassortiment is Standox, een betrouwbaar en kwalitatief goed merk met uitstekende producten. Sindskort hebben ze een nieuw labelontwerp.

Standox

Het nieuwe Standox labelontwerp is veranderd op bepaalde aspecten die meer aansluiten bij het gedachtegoed die ze hebben. Wat dat precies inhoudt lees je hieronder.

Het juiste product op het eerste gezicht

Voor Standox, ‘The best choice for professionals’ is het belangrijk dat zij vooral de details niet vergeten. Ze willen met de helderheid van de labels aangeven dat zij een professionele werkwijze garanderen en ook to-the-point zijn. De informatie die professionele spuiters willen en nodig hebben is in één oogopslag duidelijk. Na onderzoek hebben zij ondervonden dat een grote productcode, duidelijke productbeschrijving en, indien van toepassing, de kleur van de filler het belangrijkste is. De nieuwe gekleurde golven laten direct zien welke technologie zich in het blik bevindt. Ook de Duitse productnamen zijn in diezelfde kleur. De grondlaagkleuren zijn gemarkeerd met een duidelijk zichtbaar veld naast het productnummer. En de productcode, groot en vetgedrukt dient als unieke identificatie van het product. Tenslotte heeft het nieuwe Standox labelontwerp nog drie verschillende soorten etiketten afhankelijk van het toepassingsgebied.

Producten voor personenauto’s, bedrijfsvoertuigen en industrieel gebruik hebben allen een andere achtergrond.

Vergelijkbare items