Actie

NIEUW: 3M Flex Grip Schuurblok

Speciaal ontworpen voor de 3M Flex Grip Handschuurvel

Het 3M Flex Grip Schuurblok (SAP: 116597) is speciaal ontworpen voor het 3M Flex Grip Handschuurvel. Dit schuurblok biedt uitstekende, vervormbare ondersteuning bij het handmatig schuren. De dikte van maar 2 cm maakt het schuren van smalle en moeilijk bereikbare plaatsen eenvoudiger. Het blok en het schuurvel kunnen worden gebruikt voor nat of droog schuren.

De 3M Flex Grip Schuurblokken zijn uitstekend voor extra ondersteuning bij het handmatig schuren op moeilijk bereikbare plaatsen zoals smalle groeven en gootjes en verbetert de productiviteit bij autoschadeherstel. Dit schuurblok is ontworpen voor gebruik met ons 3M Flex Grip Handschuurvel voor een veilige antislip-grip. Het Flex Grip Schuurblok is ideal voor nat of droog schuren en is geschikt voor het schuren van kleinere gebieden waar verfijning en consistentie belangrijk zijn. Samen met het schuurvel is het uitstekend geschikt voor autoschadeherstel waarbij regelmatig met de hand wordt geschuurd. Het 3M Flex Grip Schuurblok en het 3M Flex Grip Handschuurvel zijn perfect voor toepassingen zoals lakvoorbereiding, matteren voor blends, het verwijderen van stukjes vuil en onregelmatigheden, het kleurschuren van oppervlakken, waaronder e-coat, primer en OEM, en het refinishen van blanke lakken.

  • Het blok van 6,8 x 11 cm is ontworpen als extra ondersteuning bij het handmatig schuren met het 3M Flex Grip Handschuurvel
  • De dikte van 2 cm is uitstekend voor stabiliteit op moeilijk bereikbare plaatsen zoals groeven en gootjes
  • Kan worden gebruikt voor zowel nat als droog schuren
  • Scheurt of kreukt niet wanneer het wordt gevouwen

Wil je makkelijk bestellen? Download de app en maak een account aan!

Vergelijkbare items