Nieuws

We zijn opnieuw ISO gecertificeerd!

Met trots kunnen wij vermelden dat we zowel 9001 als 14001 ISO gecertificeerd zijn

Online audit
Nu er veelal zaken op afstand geregeld moeten worden, gold dat ook voor de ISO-certificatie. Voor het eerst vond er een online ISO-audit plaats. Toch is alles goed verlopen en kunnen we zeggen dat we het certificaat voor zowel ISO 9001 als 14001 wederom is verlengd.

Wat houden deze certificeringen in?
De ISO 9001 is de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Deze wordt gebruikt om te beoordelen of een organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, die op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

De ISO 14001 is de internationaal geaccepteerde standaard met eisen voor een milieumanagementsysteem. Het milieumanagementsysteem wordt gebruikt om een bij de organisatie passend milieubeleid te ontwikkelen en de uitvoering ervan te borgen.

Doordat wij als bedrijf opnieuw ISO gecertificeerd zijn, is dat een teken van een kwaliteitsverzekering richting onze klanten. Wij staan garant voor kwaliteit én een goede dienstverlening. Wilt u meer weten over de ISO certificaties? Neem dan contact met ons op.

Vergelijkbare items