Nieuws

Vanesch Verf wordt LKQ Vanesch

Met trots brengen we je op de hoogte dat wij vanaf nu verder gaan onder de naam LKQ Vanesch. Een nieuwe naam en een nieuw logo, maar met dezelfde vertrouwde gezichten binnen een nieuwe familie.

Onderdeel van LKQ

Sinds 2018 zijn we onderdeel van LKQ Europe. Daarmee zijn wij toegetreden tot de grootste distributeur in de automotive aftermarket voor onderdelen, gereedschappen en banden. Een logische stap; het betekent niet alleen een uitbreiding in assortiment, maar ook mogelijkheden om elkaars expertise in te zetten voor de automotive en schadeherstelbranche, zwaar vervoer en industrie.

Al 40 jaar lopen wij voorop als leverancier van paint en non-paint producten en het ondersteunen met service en technische support. Maar we zijn meer dan een leverancier. Wij willen onze markt zien bloeien en onze klanten helpen groeien. Daarom staan wij voor partnerschap en streven we naar een duurzame samenwerking met onze relaties. We bundelen de krachten die nodig zijn om de markt in beweging te brengen. Onze jarenlange ervaring is de basis van onze expertise, die wij onder andere delen in de vorm van opleidingen, trainingsprogramma’s, technische support en business support. Onze toewijding is ongekend en onze ambitie groot.

Wil je meer weten over onze ambitie en wat LKQ Vanesch voor jou kan betekenen? Neem contact met ons op via jouw accountmanager of bel naar één van onze vestigingen.

 

Vergelijkbare items