Nieuws

Samen sterker: gezamenlijke uitstraling LKQ & Vanesch Verf

Onderdeel zijn van een sterke en groeiende groep als LKQ biedt juist nu vele voordelen, zoals een stabiel partnerschap

U vraagt zich misschien af waarom u in onze uitingen opeens het LKQ logo ziet staan. Dat leggen we graag uit.

Gezamenlijke uitstraling LKQ en LKQ Vanesch

In 2011 is LKQ Europe opgericht en sinds 2018 zijn wij onderdeel hiervan. LKQ Europe is de Europese tak van LKQ Corporation uit de Verenigde Staten. Door de technologische en politieke omstandigheden verandert onze markt voortdurend en dat is grensoverschrijdend. Onderdeel zijn van een sterke en groeiende groep als LKQ biedt daarom juist nu vele voordelen. Hierdoor kunt u blijven vertrouwen op een stabiel partnerschap met ons. Wij zijn immers uw partner voor nu én in de toekomst.

Om te laten zien dat wij onderdeel zijn van LKQ, willen we voortaan onze verbondenheid nog sterker benadrukken. Daarom wordt er in fases een joint branding (gezamenlijke uitstraling) geïntroduceerd, waarbij het merk LKQ naast LKQ Vanesch wordt gepositioneerd. U zult dit in steeds meer van onze uitingen terug gaan zien.

Wat betekent dat voor u?

In onze samenwerking met u verandert er niets. We blijven werken vanuit onze kernwaarden waarbij u als klant voorop staat en waarbij u mag rekenen op de service zoals u van ons gewend bent. Het betekent wel dat u vaker het logo van LKQ ziet terugkeren en achter de schermen zal LKQ Vanesch steeds nauwer samenwerken met onze andere Europese partners. Bijvoorbeeld om bedrijfsprocessen efficiënter te maken en op Europese schaal leveranciersafspraken te maken. Zo kunnen we nog sneller schakelen en u nog beter van dienst zijn, nu en in de toekomst.

 

Vergelijkbare items