Nieuws

NIEUW: PPG D8177 Rapid Performance Clear Coat

PPG introduceert een nieuwe generatie blanke lak

De nieuwe Express Plus Clearcoat biedt de markt snelheid zonder verlies van kwaliteit, applicatiegemak en droogcapaciteit. Voor het behalen van een optimaal resultaat en grote flexibiliteit zijn twee bijbehorende verharders en twee verdunners ontwikkeld. 

Het gebruik van geavanceerde techniek heeft geresulteerd in een nieuwe blanke lak die de klant alles geeft wat hij zoekt in een blanke lak; grote snelheid (hetgeen leidt tot energie- en tijdbesparing), gebruiksgemak (goede applicatie en vloeiing), 1-laagssyteem (tijd- en materiaalbesparend) en een toonaangevend eindresultaat bij elk type schadeherstel.

Met zijn droogtijd van slechts 5 minuten op 60˚C of 20 minuten op 40˚C is de Express Plus Clearcoat de snelste blanke lak die momenteel beschikbaar is. De lage stooktemperaturen maakt kostbare investeringen in nieuwe apparatuur overbodig en kunnen ook hybride auto’s zonder risico hersteld worden.

Het resultaat bij aan de lucht drogen is eveneens competitief ten opzichte van veel Polyaspartic blanke lakken. Bij deze snelle droogtijden boeten andere blanke lakken in op kwaliteit en omvang van de schade, terwijl de Express Plus Clearcoat een spiegelgladde glanzende aflak geeft. Spuiters zullen deze blanke lak vol vertrouwen gebruiken, vooral omdat oneffenheden simpel door polijsten verholpen kunnen worden. Volledig herstelwerk is niet nodig.

 

Meer informatie of direct bestellen?

Wil je meer informatie over deze luchtdrogende blanke lak? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder. Liever het product direct bestellen? Download dan onze app en bestel je favoriete producten in een handomdraai.

Vergelijkbare items