Nieuws

NIEUW: Perfect Line Wet on Wet Primer

Na enkele geluiden uit de markt hebben we hét missende product toegevoegd: Perfect Line Wet on Wet Primer!

Perfect Line gaat voor perfectie

Na enkele geluiden uit de branche was het hoog tijd om het Perfect Line assortiment uit te breiden met een zeer gewild product, namelijk een nat in nat primer van ons private label. We zijn op zoek gegaan naar de perfecte primer én met succes, want we zijn meer dan enthousiast met de meest recente toevoeging: Perfect Line Wet on Wet Primer.

Eigenschappen

De Perfect Line Wet on Wet Primer is een hoogwaardige tweecomponenten non sanding primer die voldoet aan de huidige VOC wetgeving. Het product kan aangebracht worden op zowel geschuurde en voorbehandelde oude laklagen als nieuw plaatwerk wat voorzien is van de juiste KTL primer. Daarnaast heeft het product een goede dekking en een zeer korte uitdamptijd: met een eenlaags nat-in-nat applicatie is de primer na 15 tot 30 minuten overspuitbaar. Nu bij ons verkrijgbaar in wit én zwart met uiteraard een bijbehorende verharder.

Product bestellen?

Wil je de Perfect Line Wet on Wet Primer met de bijbehorende verharder bestellen? Download de app en maak een account aan. Je kunt eenvoudig de TDS en SDS van dit product ook downloaden in onze app. Liever telefonisch of per mail bestellen? Ook dan helpen we je uiteraard graag.

Vergelijkbare items