Nieuws

NIEUW: 3M Performance Spuitpistool

Licht van gewicht, eenvoudig en comfortabel. Wij introduceren jou het nieuwe 3M Performance Spuitpistool.

Het 3M Performance Spuitpistool is gebouwd voor de moderne spuiter: licht van gewicht en eenvoudig in gebruik. Met de schokbestendig body van composietmateriaal kan je diverse coatings aanbrengen vanuit een drukbron of een aangesloten zwaartekrachtbeker. Het is een van de lichtste spuitpistolen die er is, maar toch is het duurzaam genoeg voor de veeleisende omstandigheden in de industrie of de autobranche.

Lichtgewicht en duurzaam

Een van de lichtste spuitpistolen in de branche, de schokbestendige composietbehuizing is bestand tegen veeleisende industriële omgevingen. 

Weinig onderhoud en eenvoudig

Het eenvoudige, intuïtieve ontwerp heeft minder onderdelen om te onderhouden of opnieuw in elkaar te zetten en helpt om meer consistente resultaten te bereiken, of je nu een beginner of een professional bent. 

Vervangbare mondstukken

Met snel verwisselbare verstuivingskoppen van 1.1 tot 2.0 is het alsof je met elk nieuw mondstuk een gloednieuw spuitpistool hebt. 

Gemaakt voor veelzijdigheid

Spuit een breed scala aan coatings, waaronder lakken, primers, grondlagen, toplagen, blanke lakken en spuitlijmen.

Onderstaand vind je verschillende brochures, handleidingen en instructies die horen bij het nieuwe 3M Spuitpistool. Hier vind je meer informatie over het spuitpistool, hoe je deze moet reinigen en in elkaar moet zetten.

Wil je het 3M Performance Spuitpistool makkelijk bestellen? Download de app en maak een account aan!

Vergelijkbare items