Blog

Het klantverhaal van B.C. Fokker's Carrosseriebedrijf

Klanten van LKQ Vanesch delen unieke verhalen of bijzondere projecten. Uiteraard zijn we hier erg trots op en zetten wij hen maar al te graag in de spotlight.

Met een leeftijd van 75 jaar zet de gepassioneerde Kees Fokker uit Biddinghuizen zich nog elke dag 100% in voor zijn klanten. Afgelopen april is hij zelfs met zijn bedrijf B.C. Fokker’s Carrosseriebedrijf in een volledig nieuw pand getrokken. Een bewonderenswaardige man met een eigen filosofie en enorme dosis kennis waar veel autospuiters nog van kunnen leren.

Kees Fokker

Door de jaren heen heeft Kees inmiddels een behoorlijke klantengroep opgebouwd met grote namen zoals Gemeente Almere, TransMission en KPN. Sinds 1976 richt het bedrijf zich op autoschadeherstel en het spuiten van personenauto’s en bedrijfsvoertuigen, maar het bedrijf bestaat echter sinds 1928. Al meer dan 75 jaar ontwerpen én maken zij tal van constructies voor onder andere de televisie-industrie en dienstverlening. Inmiddels is Kees een bekende naam en weet iedereen hem in de regio te vinden. Op de vraag of Kees van plan is binnenkort te stoppen zegt hij: “Wat moet ik anders doen?”. Dat geeft al aan dat Kees echt voor het vak leeft.

Wederzijdse waardering

Kees is al jarenlang een trouwe klant bij LKQ Vanesch en de reden waarom is volgens hem duidelijk: “LKQ Vanesch levert altijd een goede service, ze helpen bij alles wat ik vraag en denken uitstekend met mij mee. Ze staan direct voor je klaar en wanneer er een bijzondere situatie voordoet, vinden ze altijd een oplossing.” B.C. Fokker’s Carrosseriebedrijf neemt Lesonal en Sikkens producten af. Dit is volgens Kees omdat deze merken een vertrouwde kwaliteit hebben, hoge dekkracht en tenslotte ook prijstechnisch interessant zijn. Maar ook de non-paint artikelen van Perfect Line hebben zijn voorkeur, dit vanwege de sterke prijs-kwaliteitverhouding.

We zijn dan ook erg blij met een klant als B.C. Fokker’s Carrosseriebedrijf, niet alleen vanwege de vruchtbare samenwerking maar ook omdat Kees écht gepassioneerd is voor zijn vak, waar de meeste van zijn leeftijdsgenoten al met pensioen zijn! De passie die Kees voor zijn vak heeft, delen wij ook bij LKQ Vanesch in ons werk. We ontzorgen en faciliteren onze klanten door snel te zijn, te luisteren en te blijven communiceren. Niet als leverancier, maar als hun partner.

Ook klant worden?

Wil je ook klant worden van LKQ Vanesch? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vergelijkbare items