Nieuws

Alfa Paints en Vanesch Verf officieel samen

Wij zijn heel blij u te kunnen melden dat Alfa Paints en LKQ Vanesch Nederland samengaan. Per 1 oktober zal de overdracht rond zijn en gaan we gezamenlijk verder onder de naam LKQ Vanesch.

Dankzij de samenvoeging kan LKQ Vanesch de unieke positie als multibrand leverancier in Nederland verder verstreken. Met onder andere Lesonal, Cromax, Standox en PPG hebben wij een compleet gamma A-merken in ons assortiment. Door het brede aanbod aan auto- en industriƫle lakken, bieden we voor iedere ondergrond en specificatie de juiste kleuren, grondmaterialen, blanke lakken, verharders en verdunners.

Wat gaat er veranderen?

Voor de klanten van Alfa Paints verandert er weinig. Lopende contracten en afspraken blijven bestaan, bestaande contactpersonen blijven behouden en het bestellen van producten zal via de gebruikelijke manier worden voortgezet. Veranderingen die klanten op korte termijn zullen ervaren is dat de naam Alfa Paints overal wordt vervangen door LKQ Vanesch en facturen voortaan vanuit LKQ Vanesch verstuurd worden.

Voor vragen omtrent de overgang van Alfa Paints naar LKQ Vanesch kunt u contact met ons opnemen.

Vergelijkbare items