Nieuws

Vanesch Verf verlengt sponsoring Tilburg Trappers

Niet als hoofdsponsor maar wel als officiële businesspartner

Het is vanzelfsprekend dat iedereen weer snakt om terug te keren naar het ‘oude normaal’. We laten het afgelopen jaar in het verleden en leggen de focus op succes in de toekomst. Het is dan ook belangrijk dat we ook om ons heen kijken en elkaar blijven steunen in moeilijke tijden.

De afgelopen jaren heeft Tilburg Trappers de stad Tilburg flink op de kaart gezet met hun successen. Met meerdere Meistertitels in de Oberliga kan men inmiddels wel stellen dat de Trappers een ijshockeyploeg van topniveau is. Wij zijn dan ook zeer trots dat wij onze naam hieraan mogen verbinden.

Ook dit seizoen vinden wij het belangrijk dat we de club blijven steunen met onze sponsoring. We zullen geen hoofdsponsor meer zijn maar blijven nog wel officiële businesspartner. De naamsvermelding van LKQ Vanesch binnen de club en daarbuiten zal vrijwel hetzelfde blijven. Tenslotte hopen we dat we, door ons steentje bij te dragen, de Tilburg Trappers ook komend seizoen de jacht op het overall Oberliga kampioenschap kan voortzetten.

Vergelijkbare items