Nieuws

Het nieuwe labelontwerp van Cromax

Cromax, een van de hoogstaande merkproducten in ons assortiment, heeft een duidelijke visie voor ogen. In een drukke en soms hectische mengkamer is het belangrijk dat de labels ook daadwerkelijk functioneel zijn. Labels waarbij je in één oogopslag de informatie krijgt die je nodig hebt. Het nieuwe labelontwerp van Cromax doet dat: gemakkelijk te lezen, kleurgecodeerd en duidelijk. Op die manier hoeft er geen tijd verloren te gaan in een drukke mengkamer en optimaliseert Cromax de productiviteit in elke stap.

Doordachte effectiviteit

Alles op het nieuwe labelontwerp van Cromax staat er met een reden; het helpt je sneller en productiever te werken. Cromax weet welke informatie relevant is en hier hebben zij rekening mee gehouden. Van grote, opvallende productcodes tot speciale grafische ontwerpen. Op deze manier is het onderscheid zeer duidelijk. Alles is daadwerkelijk in één oogopslag zichtbaar.

Visuele elementen

Speciale en specifieke elementen maken het gemakkelijk onderscheid te maken tussen de verschillende Cromax producten zoals Cromax Basecoat, Cromax Pro Basecoat, Imron Fleet Line en Centari. Voor elk product is een ander grafisch element ontwerpen dat herkenbaar is en tegelijkertijd vertelt wat de inhoud van het blik is.

Kleurcodering

De verschillende productcategorieën worden verduidelijkt door middel van verschillende kleuren. Met een duidelijke kleurcodering worden deze onmiddellijk op de mengmachine herkent.

Cromax ValueShade-technologie

ValueShade zorgt voor de ultieme productiviteit als optimale onderlaag voor elke kleur basislak. Verschillende grijstinten worden aangepast aan verschillende kleuren van de basislak.

Vergelijkbare items