Nieuws

En de winnaar is.....

Tijdens de EK-special van 11 juni t/m 11 juli maakte je kans op een Samsung Crystal UHD 4K TV!

EK Special

Deze zomer bieden wij je tijdens onze EK kortingsactie geweldige deals met give-aways die jouw EK tot een succes zullen brengen. Naast dat we verschillende kortingen gaven op Perfect Line producten en toffe oranje give-aways, kon je ook nog kans maken op een Samsung Crystal UHD 4K 43 inch TV!

En de winnaar is…

Wat moest je doen om kans te maken op de TV? Daarvoor moest een aankoop doen uit de EK kortingsactie folder en moest je slechts twee vragen invullen, namelijk:

  1. Van welk land won Nederland de finale van het EK in 1988?
  2. LKQ Vanesch heeft een breed assortiment aan paint en non-paint producten. Wat is het totaal aantal aan paint producten dat LKQ Vanesch in het assortiment heeft?

De eerste vraag had vrijwel iedereen goed, dat was natuurlijk de Sovjet Unie. Maar met de inschattingsvraag werd het toch een stukje lastiger: de antwoorden varieerden van 13 tot aan 380.000 paint producten. De winnaar is uiteindelijk geworden….. Autoschade Löwenthal in Ulft! Zij zaten met het antwoord van 15.123 slechts 1700 producten van het juiste antwoord af. We hebben namelijk 13.365 paint producten in ons assortiment op dit moment. Veel kijkplezier gewenst met deze mooie TV.

Bedankt allemaal voor alle inzendingen!

Vergelijkbare items